1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Heyelan nedeniyle 6 kişinin yaşadığı 1 ev boşaltıldı
Heyelan nedeniyle 6 kişinin yaşadığı 1 ev boşaltıldı

Heyelan nedeniyle 6 kişinin yaşadığı 1 ev boşaltıldı

Sağanak yağış sonrası meydana gelen heyelan nedeniyle 6 kişinin yaşadığı 1 ev boşaltıldı

A+A-

Adem Güngör
ARTVİN (İHA) - Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle 6 kişinin yaşadığı ev boşaltıldı.

heyelan2-023.jpg

Artvin’in Kemalpaşa ilçesi Köprücü köyünde gece başlayan sağanak yağış sonrası heyelan meydana geldi.

heyelan1-026.jpg

İhbar üzerine olay yerine giden AFAD ekipleri, yapılan inceleme sonucu 6 kişinin yaşadığı evin arkasına heyelan geldiğini tespit etti. Ev tedbir amaçlı boşaltılırken, evde yaşayan vatandaşlar komşularının evine yerleştirildi. Ölü ve yaralının olmadığı heyelanda ekipler, bölgede çalışma başlattı.

METEOROLOJİDEN UYARI

BU arada, Doğu Karadeniz'de şiddetli yağışların perşembe ve cuma günleri devam etmesinin beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bölgede halen devam eden yağışların yarın ve cuma günü Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de çok kuvvetli, bu illerin kıyı kesimlerinde ise şiddetli olmasının beklendiği vurgulandı.

Yağışların Doğu Karadeniz'in iç kesimlerindeki 1800 metre üzeri rakımlı yerlerde kuvvetli, yer yer yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olmasının da beklendiğine dikkat çekilen açıklamada, sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve iç kesimlerde yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız