1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Hırsız kaçtı polis kovaladı: 7 yaralı!
Hırsız kaçtı polis kovaladı: 7 yaralı!

Hırsız kaçtı polis kovaladı: 7 yaralı!

Trabzon'da gece yaşanan filmlere taş çıkartacak hırsız polis kovalamacası trafik kazasıyla sonuçlanırken, 7 polis memuru yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Semih B. (26) isimli şahsın Bahçecik Mahallesi'ndeki bir fırına telefon açmak bahanesiyle girip, çalışanlardan birinin cep telefonunu alarak kendisini dışarıda bekleyen otomobille kaçtığı ihbarını alan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, şehir merkezinde şüpheli aracı takibe aldı. Takip sonucu 61 DT 517 plakalı otomobil, şehrin değişik yerlerinde polisin "dur" ihtarlarına uymayarak kaçtı. Son olarak aracı durdurmak için saat 23.50 sıralarında Gazipaşa Mahallesi eski sahil yolu tünel girişinde yolu trafiğe kapatan polis ekipleri, söz konusu aracı beklemeye başladı. Polis araçları tarafından aynı zamanda takip edilen şüpheli araç, tünel girişinde yapılan "dur" ihtarına uymayarak 61 A 4866 ve 61 A 4870 plakalı önleyici hizmetlere ait polis otolarına çarptı. Bu sırada kazaya karışan polis araçlarında bulunan komiser yardımcısı Yusuf Ö. ile polis memurları Hacı Ali K, Semih A, Berat İ, Zübeyir A, Bülent Ö. ve Alper O. hafif şekilde yaralandı. Semih B. isimli hırsızlık zanlısı ise tünel içinde meydana gelen kargaşadan yararlanarak aracını terk edip kaçtı. Araçta bulunan diğer 2 kişinin ise gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak şüpheli Semih B.'nin aranmasının sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız