1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hırsızlığın böylesi görülmedi!
Hırsızlığın böylesi görülmedi!

Hırsızlığın böylesi görülmedi!

Pazar ilçesinde gün ortası yaşanan hırsızlık teşebbüsü vatandaşların uyanıklığı sonucu önlenirken uygulanan metot akıllara durgunluk verdi!

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar’da gün ortasında bir kuyumcu dükkânını soymaya kalkışan 2 hırsız vatandaşlar tarafından yakalandı. 3 kişi oldukları belirlenen hırsızlardan biri Pazar Belediye İşhanındaki Tuhan Kuyumculuğun bitişiğindeki marketi telefonla arayarak polis olduğunu ve kuyumcuyu acil telefona çağırmasını istedi. Telefona bakmak için bitişiğindeki markete geçen kuyumcunun dükkândan ayrılmasıyla birlikte şebekenin diğer 2 elemanı altınları çalmaya teşebbüs ettikleri anda çevre esnafın olayı fark etmesi sonucu kıskıvrak yakalandılar. Öfkeli vatandaşların elinden polis tarafından kurtarılan 25 yaşlarındaki 2 hırsızın Muş ve Antalya nüfusuna kayıtlı oldukları belirtildi. Kaçan 3. şahsın da arandığı belirtilirken son zamanlarda Rize, Artvin ve Trabzon illeriyle ilçelerindeki bazı hırsızlık olaylarıyla ilintili olarak şahısların sorgularının devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum