1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hisarcıklıoğlu’ndan Pazar TSO’ya ziyaret
Hisarcıklıoğlu’ndan Pazar TSO’ya ziyaret

Hisarcıklıoğlu’ndan Pazar TSO’ya ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Rize’nin Pazar ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek meclis üyeleri ile istişarede bulundu.

A+A-

Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır’ın ev sahipliğinde, kentin iş dünyasının sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Hisarcıklıoğlu, Pazar’ın Rize için çok önemli bir ticaret merkezi olduğunu ifade etti.

tso4-007.jpg

Bölgede tarımdan balıkçılığa ve hayvancılığa kadar önemli imkânlar bulunduğunu söyleyen M. Rifat Hisarcıklıoğlu, özellikle Pazar’a çok yakın bulunan havaalanının büyük bir fırsat olduğunu vurguladı.

tso3-007.jpg

Pandemi döneminde Pazar TSO ile birlikte tüm oda ve borsaların önemli bir sınav verdiğini bildiren TOBB Başkanı, “Sıkıntılarımız var mı var. Onları da iletiyoruz. Bizim anayasal olarak görevimiz bu. Üyelerimizin sorunlarını, beklentilerini icra makamlarına iletmek. Bizim görevimizin başladığı ve bittiği yer bellidir” diye konuştu.

tso2-008.jpg

Türkiye’de en çok okul yaptıkları ilin Rize olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, Pazar ilçesi için de okul sözü verdi.

tso1-011.jpg

Önümüzdeki dönemde tüm oda ve borsalarda seçimler yapılacağını hatırlatan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Türkiye’nin en demokratik kurumu biziz. Seçimlerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız