1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hizmetli girdiği üniversitenin öğrenci şefi oldu
Hizmetli girdiği üniversitenin öğrenci şefi oldu

Hizmetli girdiği üniversitenin öğrenci şefi oldu

Rize’d N. Mete Erdoğan adlı vatandaş, temizlikçi olarak göreve başladığı Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi'nde Öğrenci İşleri Şefi oldu.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize’de temizlik görevlisi olarak memuriyete başlayan Nuh Mehmet Erdoğan gösterdiği azim ve başarı ile temizlikli olarak göreve başladığı Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi'nde Öğrenci İşleri Şefi oldu.

Nuh Mehmet Erdoğan, 2000 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) bünyesinde yer alan Rize Fen Edebiyat Fakültesi'nde hizmetli olarak memuriyete başladı. Burada 3 yıl boyunca kat temizlikçisi ve kalorifer görevlisi olarak çalışan Erdoğan, bu süre içerisinde liseyi dışardan bitirerek Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Bilgisayar Kursu’ndan sertifika aldı ve Açık Öğretim Fakültesi'nden mezun oldu. Şimdi ise hizmetli olarak çalıştığı Rize Fen Edebiyat Fakültesinde Öğrenci İşleri Şefliği'ne atandı.

sef1.jpg

Erdoğan, örnek hayat hikayesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “2000 yılında KTÜ'ye bağlı olan Rize Fen Edebiyat Fakültesi'nde temizlikçi olarak göreve başladım. Tuvalet temizliği, kat temizliği, yerlerin paspaslanması her şeyi ben yapıyordum. Okumayı çok sevdiğim için bu süre içinde yılmadan açık lise ve üniversiteyi tamamladım. Daha sonra KTÜ'den ayrılarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi adı ile kurulan okulumda yükselme sınavında başarılı olunca bilgisayar işletmeni görevine getirildim. Ardından Öğrenci İşleri Şefi olarak 2009 yılından itibaren görev yapıyorum.'' dedi.

sef2.jpg

Şimdi yüksek lisans yapmak istediğini belirten Erdoğan, “İngilizce ve matematik eğitimi alıyorum. Yüksek lisans için hazırlanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum