1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. HOPASPOR

  4. Hopa Ünye'den puanla döndü
Hopa Ünye'den puanla döndü

Hopa Ünye'den puanla döndü

2 gün önce Teknik Direktörlüğe Şevki Tonyalı'yı getiren Hopaspor yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta deplasmanda Ünyespor ile 0-0 berabere kaldı.

A+A-

TFF 3. Lig 2. Grup'ta oynanan maçta Artvin Hopaspor, deplasmanda Ünyespor ile golsüz berabere kaldı.

STAT: Şehir
HAKEMLER: Abdullah Demir xx, Tuğba Güneş Atay x, Fatih Eskalen x
ÜNYESPOR: Engin xx, Ertan xx (Murat dk. 82 x), Okay xx, Sarper xx, Engin xx, Oktay xx, Mustafa xx, Erman xx (Servet dk. 70 xx), Serkan xx, Mehmet xx, İskender xx (İsmail dk. 62 xx)
ARTVİN HOPASPOR: Beycan xx, Çetin xx, Tolga xx, Mehmet xx, Soner xx, Turgay xx, Ferdi xx (Levent dk. 74 xx), Abdullah xx (İlker dk. 46 xx), Hüseyin xx, E. Koray xx, Erhan xx (Kadir dk. 90 ?)
SARI KARTLAR: Mehmet, İskender, Oktay (Ünyespor), Hüseyin, Beycan (Artvin Hopaspor)

Maç sonrası Pazar53'e konuşan Hopaspor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Şevki Tonyalı futbolcularını tebrik ederek, “Bu müsabakada alınan bir puan elbette ki sıralamada bizim için yeterli bir sonuç olamaz. Ancak deplasmanda kazanamadığın yerde kaybetmemek de önemlidir. Nitekim bizim en büyük kazancımız futbolcularımızın bu ligde kalma anlamında ortaya koydukları irade ve azimdir. Ünye karşısında canını dişine takarak mücadele veren tüm oyuncularımı kutluyorum. Her ne kadar alınan bir puan bizim için tatmin edici olmasa da gelecek maçlar için moral-motivasyon ve futbolcularımıza özgüven sağladı." diye konuştu.

Kalan haftalarda hızlı bir çıkışa geçmek zorunda olduklarının da altını çizen Hopaspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, "6'sı içerde 6'sı dışarıda 12 maç oynayacağız. İçerdeki tüm maçları kazanıp dışarıdan da en az 2 galibiyet elde etmek zorundayız. Burada taraftarımıza da büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Evimizde lider Ofspor'u ağırlayacağız. Ancak son Divriği maçıyla ilgili ağır bir tutanakla kulüpten savunma istendi. Hassas bir döneme giriyoruz. Alınabilecek seyircisiz oynama ya da sahamızın kapatılması cezaları bizi daha da zor durumlara sokar. Bu nedenle camia olarak hepimizin görevi bu zor zamanda birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Hopaspor'u ligde beklenen yere taşımaktır.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum