1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hopa yetmedi bu kez Kemalpaşa'da saldırdılar!
Hopa yetmedi bu kez Kemalpaşa'da saldırdılar!

Hopa yetmedi bu kez Kemalpaşa'da saldırdılar!

Hopa'da iftar tırına saldıran provokatörler bununla yetinmeyip Kemalpaşa'ya geçerek dernek binasındaki vatandaşlara saldırdılar!

A+A-

Artvin’in Hopa ilçesinde meydana gelen İHH iftar Tır’ına müdahale olayından sonra Hopa’da sular durulmuyor. Bu sefer Kemalpaşa beldesinde olay gerçekleşti.

Artvin'in Hopa ilçesinde iftar için hazırlık yapan İHH ekibi ve vakfa ait iftar tırı, bir grubun müdahalesine uğradı - Olaylarda, 6 kişiler hafif yaralandı. İHH’ ya ait bir tır ve araçta bulunanlar, Merkez Camisi yanında, iftar programı için hazırlıklara başladı. Hazırlıklar sürerken, İHH tırının bulunduğu alana gelen bir grup, ekibin, tırla ilçeden ayrılmasını isteyerek tepki gösterdi.

Olaylar bununla da bitmedi Hopa şehir merkezinden kaldırılan tır önce Arhavi’ye uğradı ve içinde bulunan iftarlık yemek malzemesini bıraktıktan sonra Trabzon istikametine doğru yol aldı. Hopa’nın Kemalpaşa beldesinde akşam saatlerinde yaşanan İHH olayının aynı grubu Kemalpaşa merkezde tekrar İHH tırını Hopa’ya gelmesinde faaliyet gösteren guruba saldırıda bulundular.
Yaklaşık 50 kişilik grubun saldırdığı İHH gönüllüleri ekibini Kemalpaşa esnafı kurtardı. Bir markete sığınan İHH gönüllüleri geç saatte marketten çıkarıldılar. Ardından yine Kemalpaşa’da bulunan cumhuriyet mahallesinde faaliyet gösteren şefkat derneğine yine aynı gurup tarafından saldırıda bulunularak derneğin camları kırıldı. Taşlı saldırının ardından mahalleli sokağa indi. Olaydan sonra gelen polis soruşturma başlatırken dernek yetkilileri şikâyetçi olduklarını belirttiler. (08 basın)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum