1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Hopa'da feci kaza: 12 yaralı
Hopa'da feci kaza: 12 yaralı

Hopa'da feci kaza: 12 yaralı

Artvin'in Hopa ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında, 6'sı Gürcistan uyruklu 12 kişi yaralandı.

A+A-

Sabah saat 08.00 sıralarında Sarp'ta aldığı Gürcü uyruklu yolcuları Hopa'ya getiren Zeki Yazıcı (47) yönetimindeki 08 T 1094 plakalı ticari taksi, Hopa-Sarp karayolunun Martı Kayalığı mevkiinde karşı yönden gelen Ayhan Çelik (39) yönetimindeki 08 AV 603 plakalı pikapla çarpıştı.



Kazada, sürücüler Yazıcı ve Çelik ile araçlarda bulunan Yüksel Yılmaz (43), Veysel Yıldırım (30), Arif Makar (25) ve Erdinç Muti (20) ile Gürcistan uyruklu Güldane İbrahimova (30), Adriane Redula, İnore İbrahimova, Nadia Portonadze (19), Levli İsmailova (28) ve açık kimliği tespit edilemeyen Nuvara adlı bir bayan yaralandı. Yaralılar, Hopa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sağlık durumu ağır olan Nadia Portonadze daha sonra Rize Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız