1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. HOPA'DA KORKUNÇ KAZA: 1 ÖLÜ 8 YARALI
HOPA'DA KORKUNÇ KAZA: 1 ÖLÜ 8 YARALI

HOPA'DA KORKUNÇ KAZA: 1 ÖLÜ 8 YARALI

Artvin'in Hopa İlçesinde, panelvan tipi araçla yolcu midibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

A+A-

Hopa Sanayi Sitesi önünde meydana gelen kazada; Artvin'den Trabzon yönüne giden İznullah Bayburtlu yönetimindeki 08 YB 077 plakalı yolcu midibüsü, karşı yönden gelen Ali Akyıldız yönetimindeki 53 DE 846 plakalı 'panelvan' tipi araçla çarpıştı. 

Kazada; Reşat Bostan, Nezafet Küçükyağcı, Adem Uzun, İmran Acar, Abdulmenaf Deniz, Aytaç Çınar, Öznur Pehlivan ve Recep Küçükyağcı ile panelvan aracın sürücüsü Ali Akyıldız yaralı olarak Hopa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

kaza1.20141023224931.jpg

Hopa'daki ilk müdahalenin ardından Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen sürücü Ali Akyıldız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız