1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. HOPA'DA OTO YEDEK PARÇASI KAÇAKÇILIĞI
HOPA'DA OTO YEDEK PARÇASI KAÇAKÇILIĞI

HOPA'DA OTO YEDEK PARÇASI KAÇAKÇILIĞI

Artvin’in Hopa ilçesinde yapılan yol kontrolleri sırasında, 252 adet kaçak oto yedek parçası, kaçak sigara, içki ve mazot ele geçirildi.

A+A-

TOLGA GÜL
Artvin’in Hopa ilçesinde yapılan yol kontrolleri sırasında, 252 adet kaçak oto yedek parçası ele geçirildi. Kontrollerde kaçak sigara, içki ve mazot da ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Artvin İl Jandarma ve Hopa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, jandarma sorumluluk sahasında kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda, Türkiye'ye kaçak yollardan sokulan 252 adet oto yedek parçası ve sanayi malzemeleri ele geçirildi.

kacak.20150221231743.jpg

Ekipler, yapılan bir başka kontrolde ise Gürcü bir vatandaşın üzerinde 116 paket kaçak sigara ile 5 şişe votka ele geçirdi. Çamlıköy mevkindeki yol kontrollerinde durdurulan bir araçta da 100 litre kaçak mazot tespit edildi.

Kaçakçılık olayına karışan şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapılırken, “İlçemizde huzur ve güvenliğin sağlanması için Hopa İlçe Jandarma Komutanlığı'mız, çalışmalarına özveriyle devam etmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum