1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Hopalı ressam Nurdan İskender ölü bulundu
Hopalı ressam Nurdan İskender ölü bulundu

Hopalı ressam Nurdan İskender ölü bulundu

İstanbul’da 4 gün önce ortadan kaybolan Hopalı Ressam Nurdan İskender, ölü olarak bulundu.

A+A-

İstanbul’da 4 gün önce ortadan kaybolan Ressam Nurdan İskender'in cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

İskender’in cenazesinin memleketi Artvin Hopa’ya gönderileceği ve Pazar günü Hopa Çamlıköy Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. 

Unkapanı'nda 21 Aralık 2015 tarihinde meydana gelen olayda bir arkadaşı ile birlikte gezmeye çıkan Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu ressam Nurdan İskender, ortadan kaybolmuştu.

İskender’in eşkaline çok benzeyen bir cesedin Çarşamba günü Beşiktaş sahilinde denizden çıkarıldığı tespit edildi. Polis ekipleri cesedin, kayıp Nurdan İskender’e ait olabileceği ihtimali üzerine aileye haber verdi. Teşhis için Adli Tıp Kurumu'na gelen abi Melik İskender cesedi teşhis etti. Cesedin teşhis edilmesinin ardından İskender’in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Alibeyköy’e götürüldü.
Bu akşam saat 23.00’te memleketi Artvin Hopa’ya gönderilecek olan cenazenin Pazar günü Hopa Çamlıköy Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum