1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. HOPASPOR

  4. Hopaspor Antalya'da hazırlanıyor
Hopaspor Antalya'da hazırlanıyor

Hopaspor Antalya'da hazırlanıyor

2. yarı hazırlıklarını 10 günlük kampla Antalya'da devam ettiren A. Hopaspor, ligin ilk maçını Çorum deplasmanında yaptıktan sonra kente dönecek.

A+A-

Turan ŞENTÜRK - Artvin Hopaspor 2.yarı hazırlıklarına Antalya devam edecek. Kamp öncesi transferde atağa kalkan Hopaspor, Osmaniye’den Faruk ile Yıldırım, Bosna’dan Hüseyin ve Iğdırspor’dan da Zafer, Tuncay ve Önder’le sezon sonuna kadar anlaşma yaparak kadrosunu güçlendirdi.
Antalya’ya hareket etmeden önce basın mensuplarına açıklama yapana Teknik Direktör Cemalettin Akçay, 2. yarı için Antalya’da 10 günlük bir kamp yapacaklarını belirterek, “Sporseverler hatırlayacaklardır ilk devrede Hopaspor 24 günlük bir hazırlıkla lige başlamıştı. İlk devrede bilhassa içerde oynadığımız maçlarda mükemmeldik.18 puan toplayarak devreyi bitirdik. İlk devre sonunda kadromuzdan 6 futbolcu çeşitli takımlara gittiler. Onların yerine yeni transferler yaptık. Kamuoyunda elde kalmışlar gözüyle bakılan futbolcuları biz aldık. Onları vitrin yapacağız. Vitrin yaptıktan sonra da Hopaspor’un başarısını 2. yarıda herkes görecek.10 günlük kamp dönüşü zaten ligler başlıyor. İlk maçı Çorumspor’la deplasmanda oynadıktan sonra Hopa’ya döneceğiz,” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız