1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. HOPASPOR

  4. Hopaspor borç batağında inliyor
Hopaspor borç batağında inliyor

Hopaspor borç batağında inliyor

Sahilde en zor zamanlarda 2. ligin tek temsilcisi olan Hopaspor, amatöre kadar uzanan süreçte şimdi yeniden ayağa kalkmanın hesaplarını yapıyor.

A+A-

Son yapılan genel kurulda Hopaspor başkanlığına seçilen Engin Aliefendioğlu, “Hopaspor yıllar sonra elde avuçta bir şey olmadan başladığı noktaya dönmüştür. Arada harcanan milyarlarca lira heba edilmiş, ne doğru dürüst bir alt yapı elde kalmış, ne de tesis sorunu çözümlenmiştir.” dedi.

“Bizler bu göreve talip olurken önümüze hedefler koyarak yola çıkıyoruz.” diyen Aliefendioğlu, “Öncelikli sorunumuz geçmişten bugüne önümüze çıkan borç faturalarıdır. Hopaspor yola tertemiz bir sayfayla başlayacaksa bir şekilde bu borçlar da tasfiye edilecektir. İkinci önemli hedefimiz, sağlıklı bir şekilde yeniden alt yapımızı oluşturmaktır. Üçüncü aşamada ise, ne pahasına olursa olsun tesis sorunumuzu çözmek için mücadele edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Engin Aliefendioğlu görevi devraldıklarında yola yine sıkıntılarla başladıklarını ifade ederek, “En önemli çalışma olarak alt yapımızı değişik kategorilerde yeniden kurmak için çaba sarf edeceğiz. Kendi öz değerlerimizi ortaya çıkartacağız. Bunda bir aşama kat ettiğimiz zaman ancak Hopaspor'un profesyonel liglerde top koşturması beklensin. Hopa'da futbol tutkunu ve yetenekli çok gencimiz, çocuğumuz var. Bu genç yetenekleri bir bir ortaya çıkartacağız. İşin özü Hopaspor'u yeniden futbolcu üreten bir fabrika yapmak istiyoruz. Bu konuda her kesimden gönüllü destek bekliyoruz. Gençlerimizi kahve köşelerinden ve sokaklardan çekerek yeteneklerine göre çeşitli sportif faaliyetlerin içine en kısa zamanda çekeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum