1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. HOPASPOR

  4. Hopaspor umudunu koruyor
Hopaspor umudunu koruyor

Hopaspor umudunu koruyor

Ligde kalma mücadelesi veren Hopaspor Bulancak’ın ardından deplasmanda Sürmene’yi de mağlup ederek ligde kalma umudunu devam ettirdi.

A+A-

TURAN ŞENTÜRK
Hopaspor, deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Sürmenespor'u 3–0 mağlup etti.
Geçen hafta evinde, kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Bulancakspor'u 2–1 mağlup ettikten sonra bugün de deplasmanda 2. lige yükselme şansını devam ettiren Sürmenespor'a konuk olan Hopaspor, ilk yarısı 0–0 tamamlanan müsabakanın 2. yarısında adeta sahada fırtına gibi esti.

Üst üste bulduğu gollerle Sürmenespor'u sahadan silen Mor Beyazlılar maçı 3–0 kazanarak son 4 haftaya girilirken ligde kalma umutlarını devam ettirdi.

STAT: İsmet Gürbüz Civelek
HAKEMLER: Onur Salık ***, Sevgi Ölker ***, Soner Küçük ***
SÜRMENESPOR: Mustafa *, Hayri *, Recep Ali *, Adem Sağlam **, Hakan *, Adem Kuduban * (Dk. 64 Gökhan *), Murat Reis **, Mahir *, Özgür * (Dk. 64 Emrah Arslan *), Murat Karadirek *, Muhammet * (Dk. 46 Rıdvan)
ARTVİN HOPASPOR: Beycan ***, Çetin ***, Tolga **, Ömer ***, Soner ***, Hamdullah ***, Ferdi ***, İlker ** (Dk. 76 Adem *), Erhan ***, Koray ** (Dk. 68 Mehmet *), Halil Rahman **** (Dk. 90 Erman ?)
GOLLER: Dk. 56 Erhan, Dk. 60 – 89 Halil Rahman (Artvin Hopaspor)

Lig 30. haftada sona erecek. Son 4 takım kümeye düşecek. Hopaspor son 4 maçını aldığı taktirde matematiksel olarak ligde kalacak....

İşte son durum:



TONYALI: "SON 4 HAFTAYA KİLİTLENELİM"
Hopaspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, Sürmene galibiyetinin çok da abartılmaması gerektiğini belirterek, “Biz bu maçı ve devamındaki 4 müsabakayı kazanamadan bu ligde kalamayız. İş bu noktaya geldikten sonra ligde kalmak istiyorsak zaten kazanmak zorundaydık. Futbolcularım haftalardır üstün bir mücadele sergiliyorlar. Berabere kaldığımızda da kaybettiğimizde de en az Sürmene deplasmanı kadar pozisyonlar bulduk. Ancak üzerimizdeki talihsizliği yenemedik. Bu maçta hem talihsizliğimiz hem de rakibimizi yendik. İnşallah kalan son 4 maçımızı da kazanıp bu ligde kalacağız. Bu son 4 haftada taraftarlarımız ve tüm camia, fedakârlıkla mücadele eden futbolcularımıza destek çıkarak birlik beraberlik içinde hareket etmek durumundadır. Yakaladığımız seri galibiyet zincirini devam ettirerek inşallah ligde kalacağız.” Şeklinde konuştu.

SÜRMENESPOR-HOPASPOR MAÇ FOTOĞRAFLARI:







HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum