1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Hopaspor ve Pazarspor'un maçları ertelendi
Hopaspor ve Pazarspor'un maçları ertelendi

Hopaspor ve Pazarspor'un maçları ertelendi

TFF 3. Lig 1. Grup'ta Artvin Hopaspor-Sultanbeyli Belediyespor ve TFF 3. Lig 3. Grup'ta Pazarspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor arasında bugün oynanması gereken 22. hafta karşılaşmaları kar nedeniyle ertelendi.

A+A-

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Artvin Hopaspor ile Sultanbeyli Belediyespor arasında oynanacak 22. hafta karşılaşması ertelendi. Saat 13.00’te Hopa ilçe Stadı’nda oynanması planlanan müsabakanın kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. Ertelenen karşılaşmanın yeni tarihi TFF tarafından açıklanacak.

Dünden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle TFF 3. Lig 3. Grup'ta bugün oynanacak Pazarspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçı da ertelendi. 

Pazarspor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor arasında Pazar İlçe Stadı'nda saat 13.00'te başlaması planlanan 22. hafta mücadelesi, zeminin karla kaplı olması sebebiyle hakem Reşat Onur Coşkunses tarafından ileri tarihe ertelendi.

Stat zemininde kar kalınlığının yaklaşık 80 santimetreye yaklaştığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum