1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. HOPASPOR

  4. Hopaspor'da Kadir Ciner istifa etti
Hopaspor'da Kadir Ciner istifa etti

Hopaspor'da Kadir Ciner istifa etti

Artvin Hopaspor Başkanı Kadir Ciner, "İşlerinin yoğunluğundan dolayı verimli olamadığını" söyleyerek başkanlık görevinden istifa etti.

A+A-

Artvin Hopaspor'da son yapılan Yönetim Kurulu toplantısında adeta şok yaşandı.
Hopaspor Yönetim Kurulunun son yapılan toplantısına katılan Kadir Ciner, işlerinin yoğunluğundan dolayı verimli olamadığını söyleyerek başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Kadir Ciner'in istifası sonrası yönetin kurulu toplantısında başkanlığa Mehmet Aslan getirildi. Başkan yardımcılıkları görevine İrfan Topaloğlu, Mehmet Cihan ve Recai Büyük yeniden seçildi.

Futbol Şube sorumluluğuna Hikmet Erdoğan, Genel sekreterliğe Kenan Çelik, Futbol Şubesi sorumluluğuna Şahin Lokumcu, alt yapı sorumluluğuna Hüseyin Kırçiçek, muhasip üyeliğe Oğuz Çapkınoğlu’nun getirildiği Hopaspor’un bu yıl 4 takımın küme düşeceği grupta nasıl bir performans ortaya koyacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Başkan Topaloğlu’ndan destek sözü
Görevde bulunduğu sürede Artvin Hopaspora maddi olarak gerekli desteği sağladığını belirten Hopa Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu, gençlik yıllarında futbol oynamadığını, ancak her Hopalı gibi kendisinin de Hopaspor’a sahip çıkma duygusunu taşıdığını söyledi. Yasa gereği Belediye Başkanlarının artık Kulüp başkanlığı yapamadıklarını vurgulayan Topaloğlu, “Ancak sorumlu bir Belediye başkanı olarak ben iki sezondur Kulüp giderlerinin %80’ini şahsi çabamla karşıladım. Bundan böyle de gerekli desteği vermeye hazırım. Ancak her şeyden önce 1961 yılında kurulan Hopaspor’un artık kurumsallaşması gerekir. Şu anda Türk futbolunda diğer kulüplerde yaşayan sorunlar da kurumsallaşmamaktan kaynaklanıyor. Önemli olan Hopaspor’a kalıcı gelirler temin etmektir” dedi.


Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu başkanlığında bir komitensin kurulmasını ve verilecek destekle Artvin Hopasporun görünen sorunlarının giderileceğine inandığını kaydeden Hopa Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu, şehir stadının kullanma hakkının Hopa Belediyesine verilmesi konusunda girişimlerde bulunulduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız