1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. HOPASPOR

  4. Hopaspor'dan taraftarına tepki
Hopaspor'dan taraftarına tepki

Hopaspor'dan taraftarına tepki

Ligde kötü gidişe bir türlü son veremeyen Hopaspor'da taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle kulübe 1 maç seyircisiz oynama cezası geldi.

A+A-

Turan ŞENTÜRK - Üçüncü Lig 2. Grup'ta mücadele eden Artvin Hopaspor'da taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle kulübe 7 bin 500 YTL para ve 1 maç seyircisiz oynama cezası geldi. Yönetim Kurulu üyesi İrfan Topaloğlu, Taraftarlara her zaman seviyeli tezahürat yapmaları konusunda uyarıda bulunduklarını belirterek, "'Zaten sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Karşılaşmaya girerken bilet parasını bile vermeyen birkaç taraftar, sanki bizi içten sabote ediyor. Futbol Federasyonu, Gazi Belediyespor karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle kulübümüze 7 bin 500 YTL para ve 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Taşın altına elini sokan bizleriz, ama elimizi bileğimizden kesmek isteyen bir kısım taraftar, inatla bizi zor duruma sokmak için elinden geleni yapmaya devam ediyor" diye konuştu.
ligin alt sıralarından kurtulmak için mücadeleyi sürdüreceklerini söyleyen Topaloğlu, sahalarında puan kaybettiklerini ve buna çare bulamadıklarını belirterek, ''Teknik kadrodan Değirmenderespor yenilgisi hakkında rapor istedik. Önümüzdeki karşılaşmaların telafisi yok. Her ne kadar grubumuzdan tek takım küme düşecek olsa da rehavete kapılmadan alt sıralardan kurtulmak için mücadelemizi sürdüreceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız