1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. HSYK’YA RİZE'DEN RESSAM ÜYE
HSYK’YA RİZE'DEN RESSAM ÜYE

HSYK’YA RİZE'DEN RESSAM ÜYE

HSYK seçimlerinde en yüksek üçüncü oyu alan Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Köroğlu’nun aynı zamanda ressam olduğu öğrenildi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu’nda (HSYK) yapılan seçimlerde en yüksek üçüncü oyu alan Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Köroğlu’nun aynı zamanda ressam olduğu öğrenildi.

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu’nda çoğunluğu oluşturacak 10 asıl ve altı yedek üye için 11 bin hakim ve savcı arasında yapılan seçimlerde aldığı 5 bin 833 oyla en yüksek üçüncü oyu alan Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Köroğlu, seçimleri değerlendirdi.

32099

Köroğlu demokratik bir seçim olduğunu belirterek, “Yapılan seçimler öncelikle yargı camiamıza hayırlı olsun. Demokratik bir seçim olmuştur. Yargıya temsili demokrasi gelmiştir. Bütün milletimize hayırlı olsun” dedi.

Trabzon’un Tonya İlçesi’nde 1964 yılında dünyaya gelen evli ve dört çocuk babası olan Köroğlu aynı zamanda bir ressam. Meslek hayatına öğretmen olarak başlayan Köroğlu, Ankara Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yargı da mesleğe cezaevi öğretmeni olarak başladı.

Öğrencilik hayatından bu yana resim çizen Köroğlu’nun 35 adet yağlı boya tablosu bulunuyor. Köroğlu bu tablolarının bir bölümünü Rize Adliye Sarayı’nda ki makamında sergiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum