1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hülya Polat yine coşturdu
Hülya Polat yine coşturdu

Hülya Polat yine coşturdu

Rize Taşlıdere Gazi İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından düzenlenen geceye katılan Polat, birbirinden güzel türkülerle coşturdu.

A+A-

Taşlıdere Gazi İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından dün akşam Rize Öğretmen evinde okuldaki eksikliklerin giderilmesi ve katkıda bulunabilmek amacıyla bir program tertip edildi.
Velilerin oldukça fazla ilgi gösterdiği programda ilk olarak okul müdürü Vahap Yıldız Taşlıdere Gazi İlköğretim Okulu hakkında katılımcılara bilgiler verdi.
Eğitimin ülkenin en önemli vazgeçilmez meselelerinden biri olduğunun altını çizerek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, başarının elde edilmesi için okul, aile, öğrenci üçgeninin mutlaka sağlanması gerektiğini dile getirdi.
Vali Kasım Esen'in eşi Halide Esen ise konuşmasında eğitim alanında atılan adımlarla çıtanın her geçen gün yükseldiğini kaydetti.
Daha sonra okul öğrencilerinin folklor gösterisi sunuldu.
Karadeniz müziğinin güçlü sesi Hülya Polat gecede sahne aldı. Polat, birbirinden güzel eserler seslendirerek davetlileri doyasıya eğlendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız