1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. İbrahim Turgut yeniden Rizespor başkanlığına seçildi
İbrahim Turgut yeniden Rizespor başkanlığına seçildi

İbrahim Turgut yeniden Rizespor başkanlığına seçildi

Çaykur Rizespor'da gerçekleşen seçimli genel kurulda tek aday olan eski başkan İbrahim Turgut, oy çokluğu ile yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

A+A-

Enver Kalender
RİZE (İHA) - Çaykur Rizespor Altyapı Tesislerinde gerçekleşen kongrede, divan başkanlığını Rize Belediyesi Eski Başkanı Halil Bakırcı'nın yaptığı, Çaykur Rizespor 94. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda tek aday olan mevcut başkan Rizeli iş insanı İbrahim Turgut, yeniden başkan seçildi.

kongre3-003.jpg

Başkan İbrahim Turgut'un yönetiminde ise Adnan Er, Doç. Dr. Şuayip Birinci, Yusuf Ziya Alim, Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Ali Haydar Er, Prof. Dr. Hasan Türüt, Doç. Dr. Nihal Akoğuz Yazıcı, Ahmet Dokumacı, Ümit Peçe, Fatih Bakoğlu, Ahmet Taviloğlu, Hüsnü Kamil Bakır, Semih Fatih Kızıltan, Ümit Hüseyin Sarı, Mustafa Çilingiroğlu, Bahattin Karali, Yaşar Özdoğan ve Recep Ali Avcı yer aldı.

kongre4-006.jpg

Başkan İbrahim Turgut'un listesinde Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Şuayip Birinci, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ve Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Rize İl Özel İdaresi Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı da bulunuyor.

kongre2-005.jpg

kongre1-004.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız