1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. İki kardeş 3 gündür eve dönmedi
İki kardeş 3 gündür eve dönmedi

İki kardeş 3 gündür eve dönmedi

Trabzon'da 12 ve 14 yaşındaki 2 kardeş 3 gündür kayıp. Baba, çocuklarınının hayatından endişe duyduğunu belirterek polise başvurdu.

A+A-

BEKİR KOCA
Trabzon'da bir baba kayıp iki oğlu için polise başvurdu. 14 yaşındaki Adem ile 12 yaşındaki Onur Güleş'ten 3 gündür haber alınamazken baba Halil İbrahim Güleş, çocuklarının hayatından endişe duyduğunu belirtti.

Edinilen bilgiye göre, Kalkınma Mahallesi Gelincik Sokak'ta oturan Halil İbrahim Güleş, çocukları Adem ve Onur Güleş'in 14 Temmuz günü sabahleyin işe gitmek için evden ayrıldıklarını ancak aynı gece eve dönmedikleri gerekçesiyle Taksim Polis Merkezi Amirliği'ne başvurarak kayıp çocuklarını bulunmasını istedi.

Polis ekipleri, 3 gündür kayıp çocuklara ulaşmaya çalışırken, baba Güleş, çocuklarının hayatından endişe duyduğunu belirtiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız