1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İkiz Rizeli kuaförler kafa karıştırıyor!
İkiz Rizeli kuaförler kafa karıştırıyor!

İkiz Rizeli kuaförler kafa karıştırıyor!

Rize'de kuaför salonu işleten ikizler, müşterileri tarafından karıştırılınca çareyi saçlarını farklı kesmekte buldular!

A+A-

Mustafa BAYRAK - Rizeli ikiz kuaförler, müşterilerinin kendilerini sürekli karıştırması üzerine çareyi saçlarını farklı şekillerde kestirmekte buldu.
Rize'de İkizler Kuaför adındaki kuaför salonunu işleten ikizler, durumdan haberi olmayan müşterileri tarafından sıklıkla karıştırılıyor. Birbirine tıpatıp benzeyen 23 yaşındaki Kemal ve Mustafa Temizel isimli ikiz kuaförler, kendilerini ayırt edemeyen müşterilerine yardımcı olmak için ilginç bir yol seçerek saçlarını farklı şekil ve uzunluklarda kestiriyor. İkizlerden Kemal Temizel, kardeşi Mustafa ile farklı salonlarda mesleği öğrendiklerini ancak daha sonra birlikte bir işyeri açtıklarını belirterek, "Müşterilerimiz hem işyerinde hem de dışarıda bizi sürekli karıştırıyor. Bizi ilk kez görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor" dedi.
 
İkiz kuaför kardeşlerden Mustafa Temizel ise "Müşterilerimizin bizi sürekli karıştırması üzerine saçlarımıza değişik şekil veriyoruz. Ben saçlarımı uzun kestiriyorum. Kardeşim ise kısa tutuyor" diye konuştu.
Kuaförün salonunun sürekli müşterileri, ikizler Mustafa ve Kemal'i uzun zamandır tanımalarına rağmen yine de karıştırdıklarını dile getirerek, ikizleri ilk kez görenlerin işinin daha zor olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum