1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İkizdere'de huzur toplantısı
İkizdere'de huzur toplantısı

İkizdere'de huzur toplantısı

İkizdere ilçesinde vatandaşlarla huzur toplantısı düzenlendi. Toplantıya Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş da katıldı.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU
İkizdere Emniyet Amirliğinin organize ettiği ve vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiği huzur toplantısı İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda yapıldı.

İkizdere Emniyet Amiri Hüdaverdi Karagüzel, burada yaptığı konuşmada, İkizdere'nin yaz nüfusunun artan kış nüfusunun ise azalan bir özellik gösterdiğini ifade ederek, ''Dengesiz nüfus dağılımıyla ilçede kış mevsiminde yok denecek kadar olay meydana geliyor." dedi.
25144
İlçe Emniyet amiri Karagüzel, "Asayiş olayları yaz mevsiminde ilçeye diğer şehirlerden gelen vatandaşların katılımıyla artışlar görülüyor. Son yılda vadide başlanılan HES çalışmaları ve arazilerde yapılan kadastro çalışmaları sonucu huzuru bozucu bazı olaylar oldu. İlçede faili meçhul tek olayımız karayolu kenarından çalınan arı kovanıdır. Bununda izini sürmeye devam ediyoruz''
diye konuştu.
25145
Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş toplantıda yaptığı konuşmada, ilçeye gelecek yabancı kişilere çok dikkat edilmesini isteyerek, "İlçemizde huzur toplantısına gösterilen ilgiden memnun oldum. Polis ve Jandarmamız asayiş konusunda her zaman sizin yanınızdadır. Sizlerle elbirliği içinde olacağız ki olayları çözelim. İlçenize köyünüze gelen herhangi bir yabancının ne yaptığından haberiniz olsun. Sizler her hangi olumsuz olay olursa güvenlik kuvvetlerimizle muhakkak paylaşın. Haberimiz olsun. İkizdere gördüğüm kadarıyla çok huzurlu bir ilçe. Asayişsizlik olmaması olmayacak anlamına da gelmez." diye konuştu.
25146
Huzur toplantısına İkizdere Cumhuriyet Başsavcısı Duran Yılmaz, İkizdere Jandarma Komutanı Üsteğmen Kürşat Çilek, Güneyce Belediye Başkanı Kemal Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Sarıkaya, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız