1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İl Kongresi öncesi Pazar'da delege buluşması
İl Kongresi öncesi Pazar'da delege buluşması

İl Kongresi öncesi Pazar'da delege buluşması

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, yaklaşan il başkanlığı seçimi öncesinde Pazar il delegeleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi

A+A-

NACİ GÜVEN
AK Parti Genel Merkezi tarafından 12 Mayıs’ta yapılacak kongre için aday gösterilen mevcut Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Pazar İl delegelerini ziyaret etti.

Kongre öncesi İl Başkanı Ayar, beraberinde Rize Milletvekili Hasan Karal ile birlikte oy kullanacak olan Pazar il delegelerine Pazarspor Günbatımı Restoran'da yemek vererek bir araya geldi.

Yemeğe Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Başkanı Adem Yıldız, il yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri ve il delegeleri katıldı.

alparti5.jpg

Milletvekili Karal konuşmasında, Rize’de, Başbakan Erdoğan’ın da katılacağı bir kongre gerçekleştireceklerini ifade ederek, “Başbakanımız her il kongresine katılamıyor. Fakat Rize onun için ayrı bir önem taşıdığından geçmişteki 3 kongre gibi Başbakanımıza ve Rize’ye yakışır bir kongre yapacağız. Kimsenin Rize’de bölünmüş bir kongre yapılmış söylentilerine yer vermeyeceğiz. Genel Başkanımızın verdiği direktiflerle kongreyi gerçekleştireceğiz. Yeni bir ekibin çalışmaları aksatabileceğini düşünerek 3 milletvekili ortak karar alarak şimdiki başkanla yolumuza devam etmeyi uygun gördük” dedi.

alparti4.jpg

İl Başkanı Ayar ise yaptığı konuşmada genel seçimlerde başarılı bir dönem geçirdikleri için genel merkezin yeniden kendisini göreve layık gördüğünü belirterek, “Genel merkezimizle yapılan istişarelerde hangi açıdan bakılırsa başarılı olduğumuz söylendi. Bu teşkilatı bozmadan yolunuza devam edin kararı çıktı. Sizler de layık görürseniz bu dönemde de görev alacağız. Genel merkez başka bir isim belirlememesine rağmen biz çalışmalarımızı sizlerle yine sürdürüyoruz. Bölgesel faktörleri düşünerek sizlerle istişare yaparak yönetimi oluşturmak istiyorum. Tek aday olmamıza rağmen Pazar’ın 49 delegesinin kongre günü hazır bulunmasını istiyorum” dedi.

akparti3.20120410011618.jpg

Belediye Başkanı Ahmet Basa da il başkanıyla uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, yapılacak olan kongrede kendisine şimdiden başarılar diledi.

adem1.jpg

İlçe Başkanı Adem Yıldız ise, delegeleriyle birlikte başkan Ayar’a inandıklarını ve güvendiklerini belirterek, “Çok uyumlu bir kadro kurarak göreve geleceğinize inanıyorum. Şimdiden yeni görevinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

akparti2.20120410011659.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum