1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İl Milli Eğitim Müdürü Koçak’tan Pazar’daki okullara ziyaret
İl Milli Eğitim Müdürü Koçak’tan Pazar’daki okullara ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Koçak’tan Pazar’daki okullara ziyaret

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve beraberindekiler, Pazar Vali Erdal Ata İlk/Ortaokulu ile Necat Sağbaş Anadolu Lisesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

A+A-

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 2. döneminin başlamasıyla yeni dönem için moral motivasyonu sağlamak, eğitime yönelik uygulamalar konusunda fikirler paylaşmak, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve çeşitli incelemelerde bulunmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Pazar ilçesindeki Vali Erdal Ata İlk/Ortaokulu ile Necat Sağbaş Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

mdr6-002.jpg
 
Necat Sağbaş Anadolu Lisesinde öğretmenlerle yapılan değerlendirme toplantısı sırasında Okul Müdürü Ercan Temiz 2019-2020 Yılı 1. Döneminde okulda gerçekleştirilen akademik eğitime yönelik çalışmalar, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile proje çalışmaları hakkında bilgiler sundu.

mdr1-004.jpg
 
Yapılan değerlendirme toplantısından sonra İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, beraberindeki heyetle birlikte okulun tüm birimlerini dolaştı. Öğrencilerle sohbet eden Koçak, inşaatı devam eden okulun spor salonunda da incelemelerde bulunarak inşaat hakkında bilgiler aldı.

mdr3-004.jpg

Vali Erdal Ata okulunu da ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, öğrencilerle eğlenceli oyunlar oynadı. Ardından, okul dışı öğrenme ortamları ve RİSTA modülünün kullanılması hususunda öğretmen ve okul idarecileriyle sohbet edip görüş alışverişinde bulundu.

mdr5-002.jpg

Koçak’a ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Kemal Karaca Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK ve Şube Müdürü Berk Eren de eşlik etti.

mdr2-004.jpg

mdr4-003.jpg

mdr7-001.jpg

mdr8-001.jpg

mdr9.jpg

mdr10.jpg

mdr11.jpg

mdr12.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız