1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İl Müdürü Pazar'da incelemelerde bulundu
İl Müdürü Pazar'da incelemelerde bulundu

İl Müdürü Pazar'da incelemelerde bulundu

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Pazar’da bazı okullar ile Halk Eğitim Müdürlüğüne ziyaretler gerçekleştirdi.

A+A-

Düzenli olarak yaptığı okul ziyaretleri kapsamında Pazar ilçesine giden Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, sırasıyla Hüseyin Sarıoğlu İlk/ortaokulu, Veysel Vardal İlkokulu'nu ziyaret ettikten sonra Halk Eğitim Merkezine gitti.

mdr8.jpg

Müdür Koçak'a ziyaretlerinde Şube Müdürü Selman Yıldırtan ve Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük eşlik etti.

mdr7.jpg

Okullara yapılan ziyaretlerde okul idaresinden genel bilgiler aldıktan sonra öğretmenlerle bir araya gelen Müdür Koçak, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni yıl ile başlattığı Etkinlik Takvimi'nin mobil uygulamasını telefonlara indirip velilerin de bu şekilde yönlendirilmesinin öneminden bahsetti. 

mdr6-001.jpg

"Günün her saatinin değerli olduğuna vurgu yapan Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'un da dediği gibi takvimde eğitime, çocuk gelişimine, oyuna, kültüre, bilime ve dilimize dair oldukça kapsamlı bir içerik var." diyen Müdür Koçak, günü gününe takvimin takip edilmesinin öğretmen ve velilerin yanı sıra öğrencilerin de birebir telefonlarından takip edebilmelerinin önemini vurguladı.

mdr5-001.jpg

Okul ziyaretlerinin ardından Pazar Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden Koçak, açılan kursları gezerek kursiyerlerle sohbet etti.

mdr4-002.jpg

mdr3-003.jpg

mdr2-003.jpg

mdr1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum