1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İl şampiyonu Ardeşen'deki finalde belli oldu
İl şampiyonu Ardeşen'deki finalde belli oldu

İl şampiyonu Ardeşen'deki finalde belli oldu

Rize'de okullar arasında düzenlenen Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında Şampiyon takım, Ardeşen'deki finalde belli oldu.

A+A-

Mustafa ÖZYANIK
2012–2013 Okul Sporları Turnuvası kapsamında Rize’de düzenlenen Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Turnuvanın final müsabakası Ardeşen Vali Erdal Ata Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Final maçında Rize Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Ardeşen Anadolu Öğretmen Lisesi’ni 19-16’lık skorla mağlup ederek şampiyon oldu.

hent10.jpg

Final maçını Hentbol Federasyonu Rize İl Temsilcisi Fevzi Nebioğlu, Ardeşen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Ardeşen İlçe Özel İdare Müdürü Dursun Yaşaroğlu, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı Antrenörleri Hüsnü Kemal Durak, Şevki Demiroğlu, Osman Nuri Yazıcı, Pazarspor Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Fatma Badoğlu, öğretmenler ve öğrenciler izledi.

hent11.jpg

Final maçında Ardeşen Anadolu Öğretmen Lisesi’ni 19–16 mağlup ederek şampiyon olan Rize Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, il dışında yapılacak mücadelelerde Rize’yi temsil etme hakkı kazandı.

hent12.jpg

Final maçı sonrası ödül töreni düzenlendi.

hent4.jpg

Ödül töreninde il tertip komitesi tarafından belirlenen en değerli, en centilmen ve en skorer oyunculara ödüllerini Pazarspor Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Fatma Badoğlu verdi.

hen3.jpg

Turnuvada üçüncü olan Ardeşen Anadolu Lisesi’ne ise kupasını Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Hüsnü Kemal Durak verdi.

hent2.20130109222013.jpg

Turnuvada ikinciliği elde eden Ardeşen Anadolu Öğretmen Lisesi’ne kupasını Hentbol Federasyonu Rize İl Temsilcisi Fevzi Nebioğlu takdim etti.

hent1.20130109221926.jpg

Turnuvanın şampiyonu Rize Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’ne şampiyonluk kupasını Ardeşen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dursun Yaşaroğlu verdi.

Turnuvada elde edilen dereceler:
Turnuvanın Birincisi: Rize Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi
Turnuvanın İkincisi: Ardeşen Anadolu Öğretmen Lisesi
Turnuvanın Üçüncüsü: Ardeşen Anadolu Lisesi
Turnuvanın En Değerli Oyuncusu: Aslı Dilmaç-Ardeşen Anadolu Lisesi
Turnuvanın En Skorer Oyuncusu: Tülin Pune-Ardeşen Anadolu Öğretmen Lisesi
Turnuvanın En Centilmen Oyuncusu: Ecem Kan-Ardeşen Anadolu Öğretmen Lisesi

hent13.jpg


hent9.jpg

hent8.jpg

hent7.jpg

hent6.jpg

hent5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız