1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. İlkhaber’den dev Rizespor posteri
İlkhaber’den dev Rizespor posteri

İlkhaber’den dev Rizespor posteri

İlkhaber gazetesi, bugünkü sayısında Antalya galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yapan Rizespor'un kuşe kağıda basılı dev posterini veriyor.

A+A-

İlkhaber Gazetesi Rizespor’un kuşe kâğıda basılı dev posterini veriyor. Bugünkü(Cuma) sayısında Rizespor’un son Antalyaspor karşılaşmasındaki kadrosunun yer aldığı kuşe kâğıda basılı dev posterinin gazete ile birlikte ücretsiz olarak verileceğini söyleyen gazete Rize İl Temsilcisi Selman Kutlu, “Rizespor’un Antalya maçıyla güzel bir başlangıç yaptığına inanıyoruz. Rıza Çalımbay ile iyi bir hava yakalanıp takımımızın ilerleyen haftalarda bu moral ile ligde çıkışa geçeceğine inanıyoruz. Biz de İlkhaber Gazetesi olarak taraftarların duygularına tercüman olmak, sinerji sağlamak amacıyla zorlu Sivas maçı öncesi Rizespor posteri vermeyi düşündük. Tüm taraftarlarımızın beğeneceği bir poster oldu. İlkhaber gazetesi Karadeniz bölgesindeki tüm gazete bayilerinden temin edilebilir. Ayrıca Ankara’daki bayilerde de gazetemiz satılmaktadır. İstanbul’da ise Salı günü Rizespor İrtibat Bürosu’ndan temin edilebilir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız