1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İnsan hakları kurulu toplandı
İnsan hakları kurulu toplandı

İnsan hakları kurulu toplandı

Pazar ilçesinde kurulan ve Başkanlığını İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgininin yaptığı İnsan Hakları Kurulu toplanarak şikayetleri değerlendirdi.

A+A-

Toplantıya İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç, Muhtarlar derneği adına Şentepe Köyü Muhtarı Ali Osman İpsiz, Radyo Umut temsilcisi Ali Aykut, Abdullah Uzun ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ömer Hocaoğlu katıldılar.
Pazar Kaymakamı Sezgin, kurulun g elen şikâyetler doğrultusunda çalıştığını belirterek, Her ay vatandaşlarımız tarafından ilçemizde kurulu bulunan şikâyet kutularına veya bizzat ilgili birimlerimize iletilen sorunlar üzerine toplanarak değerlendirmelerde bulunuyor, sorunları çözmek için ilgili makamlar nezdinde girişimlerde bulunuyoruz. Bu ay içinde ilçe halkından olumsuz bir şikâyet gelmedi. Bu şunu gösteriyor; “Ya hiçbir sorun yok” ya da “ Halk duyarsız” o yüzden biz bu toplantıda yeni bir karar aldık. İlçemizde insan hakları ve eğitim konulu bir panel düzenleyeceğiz. Bu panelde, toplumda insan hakları bilincinin oluşması, insan hakları ihlallerinin hiçbir zaman olmaması için en üst seviyede duyarlılık oluşmasına katkı sağlamak istiyoruz. Yapacağımız toplantılara kamu görevlileri ve öğrenciler de dâhil edilecektir. Bu konu ile ilgili eğitim almak üzere kurul üyelerimizden Ali Aykut’u Ankara’da 30 Ekim- 4 Kasım arasında yapılacak olan ve Sayın Başbakanımızın da katılacağı seminere gönderiyoruz. Kendisi dönüşünde kurula bilgi verecektir.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum