1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. İnter'e Trabzon taraftarından çiçekli karşılama
İnter'e Trabzon taraftarından çiçekli karşılama

İnter'e Trabzon taraftarından çiçekli karşılama

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi İnter Trabzon'a geldi. İtalyan ekibini, Taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

A+A-

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta maçında 22 Kasım Salı günü saat:21:45'de Trabzonspor ile karışlaşacak olan İnter Trabzon'a geldi. Saat 19:30 sıralarında Trabzon Havaalanına inen İtalyan kafilesi geniş güvenlik önlemleri altında karşılandı. 22 kişilik futbolcu kadrosu ile Trabzon'a gelen İtalyan temsilcisi İnter'de futbolcularla birlikte teknik heyet ve sponsorların bulunduğu 100 kişilik kafile yer aldı. Kafileyi Trabzonspor Fırtına Gençlik Taraftarlar Grubu çiçeklerle karşıladı. "Welcome to Trabzon" yazısının bulunduğu çiçeği grup başkanı Serkan Kalkan, İnter Teknik Direktörü Claudio Rannieri'e verdi. Taraftarlar yıldız futbolculara sevgi gösterisinde bulunurken fotoğraf çektirdi. Kafile daha sonra konaklayacağı Novotel'e geçti.

İtalya Serie A'da bu hafta Inter'in Cagliari ile oynadığı maçtan önce ısınma hareketleri sırasında sakatlanan Wesley Sneijder'in Trabzonspor karşısında forma giyemeyeceği açıklandı. Bu oyuncu Trabzon'a getirilmedi. Sneijder'le birlikte Maicon, Sulley Muntari ve Emiliano Viviano gibi isimlerde kafilede yer almazken, Trabzon'a gelen ve sakatlıkları bulunan Lucio, Chivu ve Nagatomo'nun tedavisine devam edildiği bildirildi.

İnter Teknik Direktörü Claudio Ranieri tarafından açıklanan 22 kişilik Trabzonspor maçı kadrosunda şu isimler yer alıyor: "Julio Cesar, Luca Castellazzi, Paolo Orlandoni, Lucio, Luca Caldirola, Andrea Ranocchia, Walter Samuel, Cristian Chivu, Davide Faraoni, Jonathan, Yuto Nagatomo, Javier Zanetti, Dejan Stankovic, Thiago Motta, Ricardo Alvarez, Esteban Cambiasso, Joel Obi, Coutinho, Lorenzo, Crisetig, Giampaolo Pazzini, Diego Milito, Mauro Zarate."

BASIN TOPLANTILARI YARIN
İnter, 21 Kasım Pazartesi günü saat 18.30'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmana taraftar alınmayacak. İnter Teknik Direktörü Claudio Rannieri ve en az bir oyuncunun
katılacağı resmi basın toplantısı da yine 21 Kasım Pazartesi günü 17.30'da Hüseyin Avni Aker Stadı Basın Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Trabzonspor ise saat 19.30'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak. Ayrıca Teknik Direktör Şenol Güneş ile en az 1 oyuncunun katılacağı resmi basın toplantısı da yine 21 Kasım Pazartesi günü saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum