1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İP Rize İl Başkanı seçimin galibini ilan etti!
İP Rize İl Başkanı seçimin galibini ilan etti!

İP Rize İl Başkanı seçimin galibini ilan etti!

İşçi Partisi Rize İl Başkanı, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin galibinin şimdiden Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi!

A+A-

İşçi Partisi Rize İl Başkanı Salih Öksüz yaptığı yazılı basın açıklamasında , 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucunun belli olduğunu söyledi.

Seçimi Tayyip Erdoğan’ın kazanacağını iddia eden İP Rize İl Başkanı Öksüz, “CHP ve MHP ABD'den aldıkları emir ile Tayyip Erdoğan'ın kopyası Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday göstererek Cumhurbaşkanlığını Tayyip Erdoğan'a hediye ettiler.” dedi...

salihoksuz.jpg

Öksüz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “10 Ağustos Pazar günü ülkemizin geleceği açısından ''Sonucu belli olan'' tarihi bir seçim yaşayacağız. Bu konuda görüşlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Cumhurbaşkanlığı seçimi 3 Temmuz günü sonuçlanmıştır. Çünkü CHP ve MHP ABD'den aldıkları emir ile Tayyip Erdoğan'ın kopyası Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday göstererek Cumhurbaşkanlığını Tayyip Erdoğan'a hediye ettiler. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun görevi Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yapmaktır. Yani Ekmeleddin İhsanoğlu’na seçimde 'yenilme rolü' verilmiştir.
Bildiğiniz gibi 3 Temmuz akşamına dek Cumhuriyet ve Atatürk Devrimlerine sahip çıkacak birini aday çıkarmak için çok çalıştık ancak sadece 7 imza toplayabildik. Buradan imza veren milletimizin gerçek milletvekillerine selam da yollamış olalım. Şu an önümüzde 3 aday var. Birincisi, insanlığın baş belası ülkemizin en büyük düşmanı ABD'nin, Büyük Ortadoğu Projesi'nin (BOP) eş başkanı Recep Tayyip Erdoğan. İkincisi, ABD'nin bir başka siyasal İslamcı dostu Ekmeleddin İhsanoğlu. Üçüncüsü ise, ABD'nin bölücü piyonlarından Selahattin Demirtaş.
Gördüğünüz gibi cumhuriyetçilerin, Atatürkçülerin, vatanseverlerin, yurtseverlerin adayı yok ama bölücülerin, cumhuriyet yıkıcılarının adayı var. Her sonuçta kazanan ABD olacak. Yani Cumhuriyet kaybedecektir.
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun yenilme rolünü biraz daha açmak istiyorum: Ekmeleddin İhsanoğlu siyasal İslamcı bir kimliğe sahip olduğundan Atatürkçü kitleleri sandıktan uzaklaştıracak veya geçersiz oy atmasını sağlayacak. Atatürk devrimlerinden hiçbir koşulda taviz vermesi beklenmeyen İşçi Partisi, TGB, CKD, ADD, ÇYDD, Eğitim İş gibi kurumların Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı konumlanmak zorunda kalacak. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kitleleri harekete geçiremeyecek kadar pasif olması. PKK açılımına, çözüm sürecine destek vererek Milliyetçi oyları itiklemesi. CIA ajanı Fethullah Gülen'e sahip çıkarak AKP'ye antiemperyalist bir görünüm sağlaması… Bu gibi onlarca nedenlerle 10 Ağustos akşamı hepimizin şahit olacağı nihai sonuç gerçekleşecektir. Dikkat edilirse Avrupa'daki 2 milyon 700 bin vatandaşımızdan sadece 248 bini oy kullanmıştır. Peki ne yapmamız gerekiyor? Türkiye’mizi aydınlıklara çıkarmak için, bütün hemşerilerimizi İşçi Partisi’nde örgütlenmeye ve Büyük Çözüm için sorumluluk üstlenmeye çağırıyoruz. 11 Ağustos sabahından başlayarak önümüzdeki görev, Tayyip Erdoğan iktidarından kurtularak bir Millî Hükümet kurmaktır. Bağımsız, halka dayanan, güçlü bir devlet örgütlemektir. Özgür, örgütlü, eşit yurttaşlardan oluşan çağdaş bir toplum inşa etmektir. İşçi Partisi, seçim siyasetini bu görevlerin ışığında belirlemiştir: Tayyip Erdoğan’a ve Selahattin Demirtaş’a oy yok! Cumhuriyet yıkıcılığına ve bölücülüğe oy yok! Sandığa giden ve gitmeyen, geçersiz veya geçerli oy kullanan bütün yurttaşlarımıza sesleniyoruz; Çankaya’ya tırmansa bile, Tayyip Erdoğan’ı milletimiz oradan kesinlikle indirecektir. Tayyip Erdoğan saltanatını yıkma mücadelesinde birleşelim! Hedefimiz, Milletin Hükümetini kurmaktır. İşçi Partisi göreve hazırdır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum