1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İş makinesi devrildi: 2 yaralı
İş makinesi devrildi: 2 yaralı

İş makinesi devrildi: 2 yaralı

Rize'de kardan kapanan yolu açmaya çalışan iş makinesi devrildi: 2 yaralı

A+A-

Cihat Çelik
RİZE (İHA) - Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy Beldesi’nde karla kapanan yolu açmaya çalışan iş makinesi devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

kaza3-147.jpg

Olay beldeye bağlı Demirciler mahallesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, karla kapalı olan mahalle yolunu açmaya çalışan Yusuf Güner idaresindeki Büyükköy Belediyesi’ne ait iş makinesi bir anda yoldan 150 metre aşağıya yuvarlanarak devrildi.

kaza5-051.jpg

Kazada sürücü Yusuf Güner ve Resul Yılancı iş makinesinin içerisinde sıkıştı. Güner kendi imkanlarıyla sıkıştığı yerden çıkarken, Yılancı ise olay yerine gelen AFAD, AKUT ve İtfaiye ekipleri tarafından iş makinesinin içerisinden çıkarıldı.

kaza2-212.jpg

Çıkartılan yaralılar iş makinesinin kepçesine konularak sonrasında ise vatandaşların metrelerce taşıması ile olay yerinden aşağıya indirildi.

kaza1-249.jpg

Kazada ağır yaralanan Resul Yılancı ve Yusuf Güner olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum