1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İŞKUR İL MÜDÜRÜ KİRAZ'IN ACI GÜNÜ
İŞKUR İL MÜDÜRÜ KİRAZ'IN ACI GÜNÜ

İŞKUR İL MÜDÜRÜ KİRAZ'IN ACI GÜNÜ

İŞKUR Rize İl Müdürü Hasan Kiraz'ın annesi tedavi gördüğü Rize Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

A+A-

Bir dönem Pazar Belediyesi Başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Rize İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz’ın annesi Emine Kiraz, tedavi gördüğü Rize Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

kiraz1-001.jpg

Emekli öğretmen İbrahim Kiraz’ın eşi, 5 çocuk annesi 73 yaşındaki Emine Kiraz’ın cenazesi, yarın (14.06.17 Çarşamba) Artvin’in Murgul İlçesi Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlı mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

cen12.jpg

CENAZE MURGUL'DA TOĞRAĞA VERİLDİ

Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte iken dün hayatını kaybeden Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Rize İl Müdürü Hasan Kiraz’ın annesi, emekli öğretmen İbrahim Kiraz’ın eşi Emine Kiraz, Artvin'in Murgul ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

cen1-005.jpg

Merkez Camiinde Öğle Namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Rize'den çok sayıda kişi katılım sağlarken, İŞKUR Rize İl Müdürü Hasan Kiraz ve Kiraz ailesi cenaze namazı öncesi ve sonrasında taziyeleri kabul etti.

cen7-002.jpg

Cenazeye Kiraz ailesinin yanısıra Murgul Kaymakamı Arif Ortulu, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, Artvin İşkur İl Müdürü Cevat Ertürk, Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Rize Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yoldaş, Coşkun Yeğen, Saffet Kopuz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Salarha Belde Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Büyükköy Belde Belediye Başkanı Hamza Saruhan, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Ali Haydar Er, Ahmet Dokumacı, Adem Yıldız, Çaykur Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Soba, İl Müftü Yardımcısı Ali Çakmak, Memur Sen Rize Şube Başkanı Resul Usta, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Recep Taylan, Hizmet İş Sendika Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca, Gıda Tarım ve Hayvancılık Rize İl Müdürü Şafak Bulut, İşkur Rize Yöneticileri ve Personeli, Rize İl Genel Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, siyasetçiler, iş adamları ve Artvin ile  Rize'den çok sayıda vatandaş katıldı.

cen5-003.jpg

Merhume Emine Kiraz'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Kirazlı Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedildi.

cen11.jpg

cen10.jpg

cen9.jpg

cen8.jpg

cen6-002.jpg

cen4-003.jpg

cen3-004.jpg

cen2-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum