1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İŞKUR Rize’de ciddi ve titiz çalışmalar yürüttü
İŞKUR Rize’de ciddi ve titiz çalışmalar yürüttü

İŞKUR Rize’de ciddi ve titiz çalışmalar yürüttü

Rize Valisi Kemal Çeber, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünde incelemelerde bulundu ve faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

A+A-

Vali Çeber, kurum ziyaretleri kapsamında İŞKUR İl Müdürlüğünde yaptığı incelemeler esnasında; geçmiş yıllarda gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin istatistiki veriler ile 2019 yılı içerisinde yürütülen ve planlanan projeler hakkında İl Müdürü Hasan Kiraz’dan bilgiler aldı.

kiraz-001.jpg
 
Vali Çeber, incelemelerine ilişkin yaptığı değerlendirmede; "Diğer kurumlara yaptığımız gibi bugün de İŞKUR’u ziyaret ederek kurumun işleyişi, personel yapısı hakkında bilgiler almak ve yürütülen çalışmaları yerinde görerek istedik. İŞKUR tarafından bu ana kadar Rize’de ciddi ve titiz çalışmalar yürütülmüş. Bu çalışmalardan dolayı tüm personele teşekkür ediyorum” dedi ve çalışmalarında başarılar diledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız