1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İşkur'un kura çekim ve işe giriş tarihleri ertelendi
İşkur'un kura çekim ve işe giriş tarihleri ertelendi

İşkur'un kura çekim ve işe giriş tarihleri ertelendi

Rize'de İşkur tarafından TYP kapsamında işe alınacak 2 bin işçinin kura ve işe başlama tarihleri, SGK ve nüfus kayıt sistemi sorgulamasının devam etmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

A+A-

Türkiye İş Kurumu (İşkur) Rize İl Şube Müdürlüğünden yapılan duyuruda, TYP kapsamında Rize'de çeşitli kamu kurumlarına, bakım onarım, çevre düzenlemesi ve temizlik amacıyla 2 bin kişinin alınacağı iş başvurularının 27 Şubat ile 3 Mart tarihleri arasında kurum aracılığıyla alındığı ifade edilerek, "15 Mart tarihinde başlatılacak şekilde 7-8-9 Mart tarihlerinde noter kuraları çekilecek olan Toplum Yararına Programların Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülen SGK ve nüfus kayıt sisteminden sorgulamalarının devam etmesi nedeniyle kura ve program başlama tarihleri Genel Müdürlüğümüz tarafından yeni tarihler duyurulmak üzere ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum