1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. İsmail Kartal ile yollar ayrıldı
İsmail Kartal ile yollar ayrıldı

İsmail Kartal ile yollar ayrıldı

Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal ile yollarını ayırdı

A+A-

Rizespor'da son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından bugün de Trabzonspor'a farklı mağlup olmasıyla Teknik Direktör İsmail Kartal ile yollar ayrıldı.

Başkan Hasan Kartal, Kartal'ın istifasını yönetime sunduğunu vurgulayarak, "İsmail Kartal'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Kulüp başkanı Hasan Kartal, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili hocamız Rize’nin çocuğu İsmail Kartal istifasını bildirdi. Beraber olduğumuz süre içerisinde sorunsuz, birlik ve beraberlik içinde bir dönem geçirdik. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.

İsmail Karal: “Çok iyi bir takım bırakıyorum.”
Teknik adam İsmail Kartal ise, “Alınan beklenmedik sonuçlardan sonra takımın önünü açmak adına bu kararı aldık. Bir maçı eksik ve 24 puanlı bir takım bırakıyoruz. Rizespor taraftarlarının gönlü rahat olsun, onlara çok iyi bir takım bırakıyorum, ligin kalan bölümünde başarılı olacaklarına inanıyorum. Kaliteli oyunculardan oluşan bu takım, yaşadığı şansızlığı kıracaktır. Sakatlıklar ve hakem hataları defalarca canımızı yaktı, son dakikalarda kaybettiğimiz maçları da dikkate aldığımız zaman şu an çok daha iyi bir yerde olmamız gerektiği kanısındayım. Elimizden geleni yaptık ama daha iyisini yapamadığımız için tüm taraftarlardan özür dileriz. Taraftarlarımızı takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum" ifadelerine yer erdi.

İsmail Kartal yönetiminde yeşil-mavili ekip, 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 mağlubiyet alırken 24 puan topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum