1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. İsmi Trabzon Karadenizspor oldu
İsmi Trabzon Karadenizspor oldu

İsmi Trabzon Karadenizspor oldu

Trabzonspor'un pilot takımı olan Değirmenderespor'un adı 4. kez değişerek bu defa Trabzon Karadenizspor oldu.

A+A-

Trabzonspor'un ara takımı olan 1461 Trabzon Değirmenderespor'un dördüncü kez adı değişti.
Kulüp Başkanı Fikret Yavuz başkanlığında önceki gün görev dağılımı yapan Mavi-Beyazlı ekibin yönetim kurulu, kulübün yeni ismini de Trabzon Karadenizspor olarak değiştirdi.
Çömlekçispor olarak kurulan spor kulübü daha sonra Değirmenderespor, 1461 Trabzon Değirmenderespor ismiyle liglerde mücadele etmişti. Trabzonspor'un Ara takım olmasıyla kulübün adı yeniden değişti. Ayrıca kulübün futbol faaliyetlerinin yürütülmesi için bir şirket kurulması düşüncesi de karara bağlandı.

Renkler Aynen Korundu
Yapılan toplantıda kulübün Bordo-Mavi-Beyaz olan renkleri ise aynen korundu. Yönetim toplantısında görevler ise şöyle dağıtıldı: Fikret Yavuz Başkan, Şaban Bülbül Asbaşkan, Yusuf Reha Alp Başkan Yardımcısı – Hukuktan sorumlu, Yusuf Hayırlıoğlu Başkan Yardımcısı – Sosyal İşlerden sorumlu Ertuğrul Doğan – Başkan Yardımcısı – Ekonomiden Sorumlu Sebahattin Alemdar – Genel Sekreter İbrahim İskender – Mali Sayman, Efkan Sayitoğlu Basın ve Halkla İlişkiler, Aytaç Akyüz –Tesisler Sorumlusu, Özer Bayraktar Futbol Şube Sorumlusu, Derviş Köz Futbol Şube Sorumlusu, Necdet Birinci - Futbol Şube Sorumlusu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız