1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. İsrail: Ordu Erdoğan'ı devirsin!
İsrail: Ordu Erdoğan'ı devirsin!

İsrail: Ordu Erdoğan'ı devirsin!

İsraillilerin Türk Silahlı Kuvvetleri'nden bir ricası var: Daha önce de yapmıştınız! Ne olur darbe yapın da Erdoğan'ı indirin!

A+A-

İsrailliler darbe yandaşlığı yapacak kadar Erdoğan'a öfkeli. "Ordu daha önce darbe el koydu şimdi de yapabilir" diyerek TSK'ya çağrıda bulunuyorlar.

Taraf muhabiri Tuğba Tekerek Telaviv sokaklarının nabzını tuttu. İsrailliler AK Parti iktidarını sorumlu tutuyor. Hedeflerinde ise Erdoğan var.

KENDİLERİNİN DE KAYBETTİĞİNİ BİLİYORLAR

Telaviv sokaklarında hava tam anlamıyla "Daha da gelmem İstanbul'a" şeklinde. Taksi şoförü olan David anlatıyor: Beş kere geldim. Şimdi Türkiye'ye hayatta gelmem. Benim için bitmiştir artık. Ancak şunu hemen belirtmek isterim. Ancak şunu hemen belirtmek isterim. Bu sözlerde öfke ve tehditten çok sitem ve hayalkırıklığı var. Taksiden inerken sesleniyor: Biz de kaybediyoruz.

ERDOĞAN İSLAM DÜNYASININ LİDERİ OLACAK

İsraillilere göre Erdoğan İslam dünyasının lideri olmaya oynuyor. Pek çok kişiden bu sözleri duyuyorum. Türkiye ile İsrail arasında sorun yoktu. Atatürk'ün Türkiyesi'ni seviyoruz. Ama Erdoğan Atatürk'ün yolundan ayrılıyor. Ordu Erdoğan'ı sevmiyor. Müdahale etse iyi olabilir.

BÜYÜKELÇİLİK ÖNÜNDE PROTESTOYA DEVAM

Türk büyükelçiliği önünde neredeyse her an eylem var. Bir pankart dikkatimi çekti: Her şey dahil Türkiye! 1.5 milyon Ermeni, 37 bin Kürt, bir de Kuzey Kıbrıs. Bu da öfkeyi anlatıyor sanırım.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum