1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İstanbul'da Rizeli mitingi!
İstanbul'da Rizeli mitingi!

İstanbul'da Rizeli mitingi!

Fındıklı Derelerini Koruma Platformu'nun İstanbul'da organize ettiği HES'e karşıyız mitinginde Rizeliler renkli görüntüler oluşturdu.

A+A-

Fatih Sultan KAR - Küresel Eylem Grubu'nun Kadıköy'de düzenlediği mitingde Fındıklı Derelerini Koruma Platformu organizasyonu ile binlerce insan ilçenin Arılı ve Çağlayan Dereleri Üzerinde Yapılması Planlanan HES’ler karşı tepkilerini ortaya koydular..
Kadiköy Nemune Hastanesi önünde toplanan çevreciler  tulum ve sloganlar eşliğinde Kadiköy Demokrasi meydanına kadar yürüdüler. Sloganlar atarak  Rize'nin Fındıklı ilçesinde bulunan Arılı ve Çağlayan Dereleri üzerinde yapılması planlanan Hidroelektrik Santralleri (HES) ile Çağlayan deresinin suyunun borularla Artvin'in Arhavi ilçesindeki Kapise Deresi üzerinde yapılacak olan santrale taşınacak olmasını  protesto ettiler. 
































HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum