1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İstanbul'dan Rize'ye virüs taşıyorlar!
İstanbul'dan Rize'ye virüs taşıyorlar!

İstanbul'dan Rize'ye virüs taşıyorlar!

İstanbul’dan Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Madenli Beldesi’ne gelen çift ve onlarla temasa geçen bir başka çiftin Korona virüs testi pozitif çıktı, 5 kişi karantinaya alındı

A+A-

Vaka Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Madenli Beldesi’nde yaşandı.

korona1-002.jpg

İstanbul’da bir yakının evinde olan F.K. eşi S.K.’yi arayarak İstanbul’a gelip kendisini almasını ve Rize’ye getirmesini istedi.

Bunun üzerine S.K. İstanbul’a giderek eşini aldı ve birlikte Rize’ye geldiler. Rize’ye geldiklerinde ise komşuları M.Ş. ve Ü.Ş. ile temas eden F.K. ve eşi S.K. yakalandıklarını fark etmedikleri Korona virüsü onlara da bulaştırdı.

F.K. ve eşi S.K. ile M.Ş. ve eşi Ü.Ş. Korona virüs teşhisi ile tedavi altına alınırken, çiftlerle temasta bulunan diğer 5 kişi de karantinaya alındı.

korona2-003.jpg

Korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında beldede toplam 9 pozitif vaka çıkmasıyla alınan tedbirler daha da arttırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız