1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. İstanbulspor - Rizespor maçında gerginlik
İstanbulspor - Rizespor maçında gerginlik

İstanbulspor - Rizespor maçında gerginlik

İstanbulspor - Çaykur Rizespor mücadelesinin 90. dakikasında hakemin gösterdiği kırmızı kart sonrası gergin anlar yaşanırken, yedek kulübeleri sahaya girdi.

A+A-

1. Lig’in 29. haftasında İstanbulspor, sahasında karşı karşıya geldiği Çaykur Rizespor’a 3-2’lik skorla mağlup oldu. Mücadelenin son dakikalarında ise tansiyon oldukça yükseldi.

mac4.jpg

90. dakikada Muhammet Demirci’nin Galip’e yaptığı pozisyon sonrası hakem Mustafa Öğretmenoğlu sarı kartına başvurdu. Muhammet’e verilen sarı kart kararına İstanbulsporlu bir diğer futbolcu Yalçın itiraz ederken, Öğretmenoğlu Yalçın’ın şiddetli itirazını da sarı kartla değerlendirdi.

mac3-001.jpg

Gerginliğin yükseldiği dakikalarda sarı-siyahlı futbolcu Yalçın Kılınç, hakemi ittirerek fiziksel müdahalede bulundu. Yalçın’ın hakemi ittirmesi sonucu mücadelenin hakemi ikinci sarı kartına başvurarak, Yalçın Kılınç’ı oyundan attı. Oyundan atılan İstanbulspor’un futbolcusu Yalçın, kararı beğenmedi ve hakemin üzerine yürüdü. Bunun üzerine İstanbulspor yedek kulübesi sahaya girerek oyuncusunu sakinleştirmeye çalıştı. 

mac2-001.jpg

Öte yandan saha içindeki gerginlik tribünlere de sıçradı. Protokol tribünde de karşıt taraflar arasında bir tartışma yaşanırken, olay kısa sürede yatıştırıldı.

mac1-001.jpg

Maçın ardından

İbrahim Üzülmez: “Kazandığımız için mutluyuz” 
Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, İstanbulspor karşısında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. 
Mücadelenin ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zor bir mücadele geçirdiklerini söyleyen Üzülmez, "Zor olacağını biliyorduk. Oyununun ilk dakikasından 3. gole kadar doğru işler yaptık. Rakibe alan bırakmadık. Savunmada pozisyon vermedik. 3-0'dan sonra oyuncularım, maç bitti anlayışında oynayınca basit hatalar yaptık ve 2 gol yedik. Hatalarımız çok fazla ama son haftalar da hatalar oluyor. Kazandığımız için mutluyuz" açıklamasını yaptı.

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı ise Çaykur Rizespor karşısında galibiyet alamadıklarını ifade ederek önlerindeki maçlara bakacaklarını söyledi. 

Mücadeleye 1-0 geride başladıklarını ifade eden Avcı, "Maça 1-0 yenik başladık. Böyle maçlarda geri dönüş kolay değildir. Geri dönüşü yapma konusunda 3-0’dan sonra takım kendine geldi ve İstanbulspor gibi oynamaya başladı. 3 tane yüzde yüz gol kaçırdık. Olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
İlgili Haberler