1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. İstanbul'un efendisi, Şenol Güneş!
İstanbul'un efendisi, Şenol Güneş!

İstanbul'un efendisi, Şenol Güneş!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın başına geldiği günden beri İstanbul takımlarına karşı lig maçlarında üstünlük sağladı.

A+A-

Deneyimli teknik adam, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı oynadığı 10 lig maçında 6 galibiyet, 2'şer mağlubiyet ve beraberlik elde etti.

Bordo-mavili kulüp ile 1 Aralık 2009 tarihinde sözleşme imzalayan teknik direktör Şenol Güneş, takımın başında olduğu günden beri oynadığı lig maçlarında İstanbul takımlarına karşı üstünlük kurdu.

Geldiği günden beri hem saha içi hem saha dışında yaptığı planlamalarla takımın çehresini değişen Güneş, Türkiye'de ve Avrupa'da Bordo-mavili takımı yeniden bir ivme kazandırarak marka değerini artırdı.

Güneş, bordo-mavili takımın başına geldiği son dönemde , Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı yenilmedi.

İstanbul takımlarına karşı lig'de oynadığı 10 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Söz konusu mağlubiyetleri sarı-lacivertli takıma karşı olan bordo-mavililer attıkları 11 gole karşılık kalesinde ise 7 gol gördü.

Şenol Güneş'li Trabzonspor'un ligde İstanbul Takımlarına karşı yaptığı maçlar:

Trabzonspor-Fenerbahçe:0-1
Trabzonspor-Galatasaray:1-0
Beşiktaş-Trabzonspor......:0-0
Fenerbahçe-Trabzonspor:1-1
Trabzonspor-Fenerbahçe:3-2
Trabzonspor-Beşiktaş......:1-0
Trabzonspor-Galatasaray.:2-0
Fenerbahçe-Trabzonspor:2-0
Beşiktaş-Trabzonspor......:1-2
Galatasaray-Trabzonspor:0-1 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız