1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. İşte rezaletin görüntüleri
İşte rezaletin görüntüleri

İşte rezaletin görüntüleri

İçimizdeki yardımlaşma duygusunu öldürüyor, güvenimizi sarsıyorlar. İşte Türkiye'den bildik bir rezalet görüntüsü;

A+A-

Bacaklarını, giydiği ikinci bir pantolunun içine saklayarak dilencilik yapan şahıs polis tarafından yakalandı. "Elini ayağını öpeyim bırakın beni" diye polise yalvaran dilencinin üzerinden otomobil anahtarı bile çıktı.

Özellikle Ramazan ayında sayıları artan dilenciler insanların duygularını sömürerek ceplerini dolduruyor. Kimisi türlü sahtekarlıklar planlayarak insanları kandırmaya çalışıyor. Bacaklarını gizleyerek dilenen bir şahsın foyasını da dikkatli polisler ortaya çıkardı.

Trafiğin yoğun olduğu Saraçhane'deki Haşim İşcan geçidinde yol kenarına oturarak araç sürücülerinden para isteyen dilenci polis tarafından suç üstü yakalandı. Polisleri görünce şaşıran dilenci iki bacağının da olmadığını anlatmaya çalışsa da inandırıcı olamadı. Polisin ısrarı üzerine giydiği pantalonu çıkaran adamın yok gibi gösterdiği iki bacağı ortaya çıktı. Polisin kolundan tutarak ayağa kaldırdığı adamın, "Elini ayağını öpeyim beni bırakın" diye yalvarmaları işe yaramadı.

Üzeri aranan adamın cebinden bir araba anahtarı, bir cep telefonu ve çok miktarda para çıktı. Polis bu anahtarın sahibini sorunca dilenci "Benim değil, ağabeyimin." yalanını ortaya attı. Dilenci arabanın markasını soran polislere "Renault Kangoo" cevabını verdi. Polisler ayrıca adamın üzerinden çıkan cep telefonu modeli karşısında da şaşkınlığını gizleyemedi.

Polis, dilenciyi Zabıta Müdürlüğü'ne teslim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum