1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. İşte saldırıya uğrayan o tugay
İşte saldırıya uğrayan o tugay

İşte saldırıya uğrayan o tugay

24 şehit verdiğimiz hain saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı.

A+A-

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde merkezdeki güvenlik birimleriyle sınırdaki askeri birliğe yönelik eş zamanlı PKK saldırısında şehit sayısı 24, yaralı sayısı da 22'ye çıktı. 

ÇATIŞMALAR SABAHA KADAR DEVAM ETTİ 

Saldırıyı 200 kişilik PKK'lı grubu gece yarısı başlattı. İlçe merkezindeki polis ve jandarma binalarıyla güvenlik noktalarına ağır silahlarla saldıran teröristler, dikkatleri buraya çektikti. Hemen ardından ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıkta Işık Bölgesi'nde, Çukurca 21'inci Sınır Jandarma Tugay Komutanlığı'na bağlı sınırın sıfır noktasındaki Kekliktepe Karakolu'na teröristler ağır silahlarla saldırdı. 

39742

HELİKOPTERLER BÖLGEDE 

Güvenlik güçleri teröristlerin saldırısına anında karşılık verirken çatışmalar sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Çukurca ilçe merkeziyle sınırın sıfır noktasındaki çatışma bölgesine takviye polis ve asker sevk edildi. Sınırda karakola saldıran teröristlerle çatışan askerlere destek için bölgeye kobra helikopterler sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız