1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. İşte turnuvanın 6 finalist takımı
İşte turnuvanın 6 finalist takımı

İşte turnuvanın 6 finalist takımı

Pazar 1. Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen köylerarası futbol turnuvasında grup maçları tamamlandı. Yari finale çıkan takımlar belli oldu.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar köyler arası futbol şenliğinin 12'nci gününde oynanan müsabakalarla gurup karşılaşmaları tamamlandı.
Pazar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Pazar 1. Spor Şenliği çerçevesinde oynanan köyler arası futbol turnuvası Pazarspor Suat Karabekir spor eğitim merkezinde 12 gündür 27 Köyün 6 gurupta verdikleri mücadele ile devam ediyor.
Pazar'daki köyler arası futbol turnuvasında Pazar günü oynanan karşılaşmalar sonucunda, Sahilköy ve Ocak köyü yarı finale yükselmişti. Pazartesi günü yapılan karşılaşmalarda Subaşı ve Suçatı köyleri yarı finale yükselen takımlar arasına katılmışlardı. Bugün ise Irmak Yeniköy ile Sessizdere köyü yarı finale çıkan son takımlar oldu. Böylelikle 6 takım yarı finale yükselmiş oldu.
Yarı final karşılaşmaları Perşembe günü saat 17.00’de Ocak köyü ile Sahil köyünün karşılaşmasıyla start alacak. Yarıfinal maçları Cuma günü saat 17.00’de Suçatı köyü ile Irmak Yeniköy ve saat 18.00’de de Sessizdere ile Subaşı köyleri arasında oynanacak. Turnuva sonunda Kaymakamlık tarafından Birinci olan köye 10 bin YTL, İkinciye 7 bin 500 YTL, Üçüncüye ise 5 bin YTL para ödülü verilecek.
İşte gruplarında şampiyon olarak finallere yükselen 6 takım:





HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
33 Yorum