1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İstiklal Caddesi'ndeki Rize izleri
İstiklal Caddesi'ndeki Rize izleri

İstiklal Caddesi'ndeki Rize izleri

Atlas Dergisi tarafından İstiklal Caddesi'nde açılan uluslararası açık hava fotoğraf sergisinde 2 Rize fotoğrafının yer alması gurur verdi...

A+A-

Fatih Sultan Kar/ İSTANBUL(pazar53) - Atlas Dergisi, 15’inci yılına girerken bir ilki daha gerçekleştirerek İstiklal Caddesi'nde Türkiye'nin en büyük açık hava fotoğraf sergisini düzenledi.
Sergide Cüneyt Öztüzün imzası ile yer alan iki Rize fotoğrafı büyük beğeni topladı. Uluslararası önem taşıyan bir sergide iki Rize fotoğrafının yer alması ise gurur kaynağı oldu.

Atlas Dergisi’nin yıllara dayanan birikiminden süzdüğü 'Kadın: İmaj ve Gerçek' sergisi aynı zamanda İstanbulluları dünya kadınlarıyla tanıştırıyor.
Atlas'ın geniş arşivinden derlenen 'Kadın: İmaj ve Gerçek' sergisi Dünya Kadınlar Günü'nde, 8 Mart 2007'de Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde İstanbul'la buluştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle hazırlanan açık hava sergisinde Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinden 100'den fazla kadın fotoğrafı bir araya geldi; Altaylar, Kenya, Brezilya, Japonya ve daha nice coğrafya ve kültürden kadın kentin en işlek caddesinde boy gösteriyor...

Sergi kapsamında İstiklal Caddesi'ne 2x3 metre boyutlu dev fotoğraflar asıldı. Caddenin Taksim girişinden Tünel Meydanı'na kadar bir buçuk kilometre boyunca uzanan fotoğraflar, Türkiye'nin en büyük açık hava sergisini oluşturdu. Dev fotoğraflar 31 Mart'a kadar İstiklal Caddesi'ni süsleyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum