1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İTALYAN BOZZO İÇİN RİZE'DE ANMA PROGRAMI
İTALYAN BOZZO İÇİN RİZE'DE ANMA PROGRAMI

İTALYAN BOZZO İÇİN RİZE'DE ANMA PROGRAMI

Rize'de cinayete kurban giden yaşlı İtalyanın ölüm yıl dönümünde anma töreni düzenlenecek. İtalyan aile Rize'ye davet edildi.

A+A-

Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İtalyan turist Giorgio Bozzo’nun öldürüldüğü Rize’nin Derepazarı ilçesinde cinayetin yıl dönümünde bir anma programı düzenleneceği, İtalya Türkiye Büyükelçiliği aracılığı ile Bozzo ailesinin de anma programına davet edildiği öğrenildi.

Öte yandan, Rize’de, İtalyan turist Giorgio Bozzo’yu öldürme suçlaması ile tutuklanan Halil K. (28) hakim karşısına çıktı.

Rize’nin Derepezarı ilçesinde 6 Eylül 2014 tarihinde İtalyan turist Giorgio Bozzo’nun (70) karavanına girerek eşinin yanında Bozzo’yu bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu bulunan Halil K. (28), Rize Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlayan dava ile ilk kez hakim karşısına çıktı. Görülen ilk davada Halil K.’nin suçunu kabul ettiği öğrenildi. Duruşma, Bozzo’nun eşi Rita Bozzo’nun da şahitliğine başvurmak üzere 11 Mart 2015 tarihine ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız