1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İyi Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Çolak projelerini açıkladı
İyi Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Çolak projelerini açıkladı

İyi Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Çolak projelerini açıkladı

İyi Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Serpil Çolak Pazar Belediye Başkanlığına seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları kamuoyu ile paylaştı.

A+A-

Başkan adayı Çolak, yapılması Planlanan kapalı otoparkın sahil yolu koduna kadar olacağını ve otopark üstünde sosyal tesis kurularak Pazar halkının hizmetine sunulacağını söyledi.

iyi1-001.jpg

Otoparkın zemin katında planlanan butik dükkânların kadınlara tahsis edilip yöresel ürünlerinin satışında kullanılması amacı ile bir çarşı haline getirileceğini anlatan Çolak, “Kız kulesi caddesi mevkiinde bulunan mevcut park alanının revize edilerek ve planlanan sosyal tesisle birlikte ilçe içerisinde eksik olan oturma alanlarına bir yenisi daha eklenecek. Pazar’ın Hemşin deresi ıslahının yapılmasının ardından bu zamana kadar değerlendirilmeyen Hemşin deresi kenarı üzerinde gerekli peyzaj çalışmaları yapılıp değerli Pazar halkı ve ziyaretçilerine sosyalleşme alanı olarak sunulacak. Kapalı pazaryeri ihtiyacı betonarme ile boğulmadan görsel zevke uygun çadır mimarisi ile değerlendirilecek ve azar yeri, harici günlerde ise yürüyüş parkuru olarak da kullanılabilecek.” dedi. 

iyi03.jpg

Pazar sahilinin bu zamana kadar değerlendirilemediğini ifade eden Çolak, “Sadece vaatlerde kaldı. İlk işimiz sahil kenarları peyzaj çalışmalarından başlayacağız ve yapılacak olan peyzaj çalışmalarının bakımı, güvenliği ve temizliği için yeni istihdamı sağlanacak. Oturma alanları, yürüyüş ve spor etkinlik bölümleri içerisinde bulunan kompakt yapılarla içecek servis alanların bulunduğu sahil yolu projesinde değerli Pazar halkının hizmetinde bulunacağız.” şeklinde konuştu.

iyi04.jpg

Başkan Adayı Çolak, şeffaf belediyecilik anlayışı ile meclis toplantısında gündeme alınacak olan tüm konuların halkın bilgisi dahilinde önceden görüşüleceğini kaydederek, “Kararlar alınmadan önce itiraz ve ön kabul konusunda Pazar halkına açık, Belediye Konferans Salonunda görüş ve düşüncelerin alınacağı bir platform oluşturulacak. Akabinde meclise sunulacak. Pazar ilçesine ayrılan bütçe ve yapılan harcamaların halka Pazar Belediyesi internet sitesinden aylık dokümanlarla duyurulacak.” dedi.

iyi02.jpg

Gençlerin talep ve arzularını öğrenmek ve yerine getirmek amacı ile aylık planlanan periyodlarla belediye konferans salonunda gençlerle buluşacağını anlatan İyi Parti Pazar Belediye Başkan adayı Serpil Çolak, tamamen şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile hizmet sunacaklarını kaydetti.

iyi01.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız