1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Jandarma Genel Komutanı Rize'de Kovid-19 denetimine katıldı
Jandarma Genel Komutanı Rize'de Kovid-19 denetimine katıldı

Jandarma Genel Komutanı Rize'de Kovid-19 denetimine katıldı

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Rize'de Kovid-19 denetimine katıldı

A+A-

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede başlattığı "Dinamik Denetim Süreci" kapsamında Rize'de Vali Kemal Çeber ile denetim yaptı.

cov4-004.jpg

Vali Çeber ve Orgeneral Çetin, denetimler esnasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

cov3-007.jpg

Yeşil ve mavinin en çok yakıştığı Rize'nin, Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan risk haritasında kırmızı alanda yer almasının çok üzücü olduğunu ifade eden Çeber, "Kontrollü normalleşme ile birlikte alınan tedbirlerin uygulanması daha önemli bir hale gelmiştir. İlimiz hala risk haritasında çok riskli kısım içerisinde yer almakta. Ben inanıyorum ki Rizeli hemşehrilerimizle birlikte bu durumu daha iyi bir noktaya taşıyacağız." diye konuştu. 

cov2-007.jpg

Çeber, vali yardımcıları, kaymakamlar, kurum müdürleri ve kurumlarca oluşturulan ekiplerin katıldığı denetimlerin, Dinamik Denetim Modeli kapsamında belirli periyotlarla sürekli olarak yapılmaya devam edeceğini belirtti.

cov1-008.jpg

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin ise şehir merkezine yapmış oldukları ziyaret ve denetimlerde genel olarak Rizelilerin maske kuralına uygun olarak hareket ettiğini gözlemlediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum