1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Jandarma Güneysu'da silah atölyesi buldu
Jandarma Güneysu'da silah atölyesi buldu

Jandarma Güneysu'da silah atölyesi buldu

Daha çok Ardeşen'de rastlanan kaçak silah imalat atölyesinin bir benzerine, Rize'nin Güneysu ilçesinde Jandarma tarafından yapılan operasyonda çok sayıda silah malzemesi ele geçirildi.

A+A-

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Rize İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Güneysu ilçesinde silah imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 1 silah atölyesi, 1 adet IXI10 marka sabit elektrikli matkap, 1 adet PATENT 68589 ibareli sabit mengene, 1 adet taş torna makinesi, 1 adet ayaklı sabit elektrikli matkap, 1 adet sabit elektrikli taşlama makinesi, 2 adet dinamit lokumu, 3 adet elektrikli fünye, 3 küçük kutu içerisinde barut, 34 adet yay, 14 adet namlu, 8 adet kabza kapağı, 8 adet şarjör, 1 adet tabanca tetiği, 5 adet tabanca iğnesi, 4 adet yan tutucu pim, 131 adet çeşitli ebatlarda tabanca fişeği, 3 adet Boş Kovan ele geçirilmiş, şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Ele geçirilen 26 adet dinamit lokumu, 3 adet elektrikli fünye ve barut Rize İl Emniyet Müdürlüğü Pamit ekibi tarafından imha edilecektir. Rize İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla suç ve suçlularla mücadele için çalışmaya kararlılıkla devam edilmektedir." ifadelerine yer verildi.

.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum